2020 Yılı Turizm ve Sanayinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı Başlangıç Toplantısı Düzenlenecek
Ajansımız tarafından 04.08.2020 tarihinde ilan edilen “Turizm ve Sanayinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı” kapsamında sunulan projelerin değerlendirme süreci tamamlanmış ve 24 Aralık 2020 tarihinde başarılı projeler ilan edilmiştir. Başarılı bulunan proje sahiplerine genel bilgilendirme yapmak üzere 13 Ocak 2021 Çarşamba, Saat 13.30’ da online başlangıç toplantısı düzenlenecektir.

Başarılı bulunarak destek almaya hak kazanan projelerle ilgili Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden sözleşme davet işlemleri başlatılmış olup proje başvuru sahiplerine e-posta ile gerekli bilgilendirme yapılacaktır.  Başvuru sahiplerine yazılı bildirim için sözleşme davet yazıları hazırlanmış olup söz konusu yazılar başvuru sahiplerince bildirilen  resmi adreslerine gönderilecektir. Destek sözleşmelerinin imzalanması bahsi geçen yazılı bildirimi müteakip en geç on (10) iş günü içerisinde gerçekleştirilecektir. Bu süre zarfında sözleşme imzalamak üzere Ajansımıza başvurmayan başvuru sahipleri, Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliğinin 24. maddesinin 3. fıkrası gereğince destekten feragat etmiş sayılacaktır. Bunların yerine öngörülen toplam destek bütçesi ile sınırlı olmak koşuluyla, yedek listede yer alan başvuru sahipleri, en yüksek puanlı projeden başlamak üzere sözleşme imzalamaya davet edilecektir.
 
Ajansımız tarafından, sözleşme işlemleri ve proje uygulama süreciyle ilgili genel bilgilendirme yapmak üzere 13 Ocak 2021 Çarşamba, Saat 13.30’ da başlangıç toplantısı düzenlenecektir. Covid 19 Pandemisi nedeniyle online olarak Zoom üzerinden düzenlenecek toplantı linki proje başvuru formunda iletişim bilgileri verilmiş kişilere e-posta yolu ile bildirilecektir. Sözleşme süreci, sözleşme esnasında sunulması gereken belgeler, KAYS sözleşme işlemleri ile proje uygulama döneminde dikkat edilmesi gereken hususlarla ilgili önemli bilgilerin verileceği başlangıç toplantısına proje başvuru sahiplerinin ve yetkili kişilerin katılımı büyük önem taşımaktadır. 
İçerik Görselleri



Copyright © 2016 www.fka.gov.tr Tüm Hakları Saklıdır