2018 Yılı Turizm ve Endüstriyel Gelişme Mali Destek Programında Başarılı Bulunan Proje Sahiplerinin Dikkatine
Ajansımız tarafından 29.12.2017 tarihinde ilan edilen “Turizm ve Endüstriyel Gelişme Mali Destek Program” kapsamında sunulan projelerin değerlendirme süreci tamamlanmış ve 28.06.2018 tarihinde başarılı projelerin ilan edilmesinden sonra başvuru sahipleri ile sözleşme imzalama aşamasına gelinmiştir.
 
2018 Yılı Turizm ve Endüstriyel Gelişme Mali Destek Programında başarılı bulunan proje sahiplerinin, KAYS’ a yüklemiş oldukları başvuru formu ve ekleri ile destekleyici belgelerin asıllarını veya yetkili makamlarca onaylı suretlerini bir dosya halinde Ajansımıza sunmaları gerekmektedir. Başarılı proje sahiplerinin aşağıda yer alan, sözleşme öncesinde istenilen belgelerin asıllarını veya yetkili makamlarca onaylı suretlerini de ayrı bir dosya halinde en kısa süre içerisinde Ajansımıza sunmaları gerekmektedir. Başarılı proje sahipleri, Ajansımıza sunacakları belgelerin uygunluğu kontrol edildikten sonra sözleşme imzalamaya davet edilecektir. Sözleşme imzalamayacağını yazılı olarak bildiren, Ajans tarafından talep edilen belgeleri zamanında sunmayan, gerçeğe aykırı yahut KAYS’ ta yer alan belgelerden farklı belge sunan başvuru sahipleriyle sözleşme imzalanmayacaktır.
2018 Yılı Turizm ve Endüstriyel Gelişme Mali Destek Programı kapsamında sağlanacak desteklerin bölgemizin kalkınmasına önemli katkılar sağlamasını temenni ederiz.
 Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 
Başarılı proje sahiplerinin Ajansımıza sunması gereken belgeler:
  1. Proje Başvuru Formu ve Ekleri ile Destekleyici Belgelerin Asılları (Ek-1)  Lütfen tıklayınız
  2. Sözleşme Öncesinde İstenilen Belgeler (Ek-2) Lütfen  tıklayınız
  3. Sözleşme Öncesinde İstenilecek Belegelerin Matbu Formları İçin Lütfen  tıklayınız


Copyright © 2016 www.fka.gov.tr Tüm Hakları Saklıdır