2016 Yılı İmalat Sanayinin Geliştirilmesi Mali Destek Programında Başarılı Bulunan Proje Sahiplerinin Dikkatine
Ajansımız tarafından 08.01.2016 tarihinde ilan edilen “İmalat Sanayinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı” kapsamında sunulan projelerin değerlendirme süreci tamamlanmış ve 25.08.2016 tarihinde başarılı projelerin ilan edilmesinden sonra başvuru sahipleri ile sözleşme imzalama aşamasına gelinmiştir.
 
Başarılı bulunarak destek almaya hak kazanan projelerle ilgili Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden sözleşme imzalamaya davet işlemleri başlatılmış olup proje başvuru sahiplerine sözleşme davet bildirimleri e-posta ile ayrıca gönderilecektir. Başvuru sahiplerine yazılı bildirim ise aşağıda yeri ve tarihi belirtilen başlangıç toplantısında imza karşılığı yapılacaktır. Destek sözleşmelerinin imzalanması bahsi geçen yazılı bildirimi müteakip en geç on (10) iş günü içerisinde gerçekleştirilecektir. Bu süre zarfında Ajans tarafından talep edilen belge asıllarının sunulması gerekmekte olup tebliğ tarihinden itibaren on (10) iş günlük süre zarfında ilgili belgeleri Ajansımıza sunmayan başvuru sahipleri, Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliğinin 24. maddesinin 3. fıkrası gereğince destekten feragat etmiş sayılacaktır. Bunların yerine öngörülen toplam destek bütçesi ile sınırlı olmak koşuluyla, yedek listede yer alan başvuru sahipleri, en yüksek puanlı projeden başlamak üzere sözleşme imzalamaya davet edilecektir.
 
Başlangıç toplantısında sözleşme süreci, sözleşme esnasında sunulması gereken belgeler, KAYS sözleşme işlemleri ile proje uygulama döneminde dikkat edilmesi gereken önemli hususlarla ilgili bilgiler verilecektir. Ayrıca sözleşme imzalamaya davet ile ilgili yazılı bildirimler imza karşılığında başlangıç toplantısında yapılacağından proje başvuru sahiplerinin ve yetkili kişilerin söz konusu toplantıya katılımı büyük önem taşımaktadır. Proje başvuru formunda iletişim bilgileri verilmiş kişilerin ayrıca e posta yolu ile bilgilendirileceği toplantı tarihi aşağıda yer almaktadır.
 
 Toplantı İli Toplantı Tarihi/Saati Toplantı Yeri
Malatya 21 Eylül 2016 Çarşamba
Saat 13:00
Malatya Ajans Hizmet Binası
Turgut Özal Mah., Turgut Özal Bulvarı, No:69/A, Yeşilyurt/MALATYA
 
2016 Yılı İmalat Sanayinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında desteklenecek projeler için sözleşme sırasında sunulması gereken belgelerle ilgili açıklamalar ektedir.
İçerik Görselleri



Copyright © 2016 www.fka.gov.tr Tüm Hakları Saklıdır