2016 Yılı İmalat Sanayinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı Başlangıç Toplantısı Yapıldı
Fırat Kalkınma Ajansı 2016 Yılı İmalat Sanayinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında başarılı bulunan proje başvuru sahiplerine yönelik, sözleşmeye hazırlık ve uygulama eğitimlerini kapsayan başlangıç toplantısı 21.09.2016 tarihinde Malatya’ da yapıldı.
 
Sonuçları 25.08.2016 tarihinde ilan edilen 2016 Yılı İmalat Sanayinin Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında başarılı bulunan proje sahipleri Fırat Kalkınma Ajansının Malatya’daki hizmet binasında gerçekleştirilen eğitimlerde buluştu. Ajans Genel Sekreteri Mesut ÖZTOP’ un açılış konuşması ile başlayan,  izleme ve değerlendirme birim başkanı Mehmet Şirin BUDANCAMANAK, birim uzmanları Midhat YÜZEROĞLU ve A. Yıldıray ATA’ nın sunumları ile devam eden toplantıda, başvuru sahiplerine sözleşme yönetimi, proje uygulama süreci, ödemeler, görünürlük faaliyetleri ve satın alma konularında önemli bilgiler verildi.
 
Başvuru sahiplerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantı, sözleşme ve proje uygulama süreciyle ilgili sorularının izleme uzmanları tarafından cevaplanması ve proje uygulama sürecine yönelik önemli hatırlatmaların yapılması ile tamamlandı. 
İçerik Görselleri



Copyright © 2016 www.fka.gov.tr Tüm Hakları Saklıdır