2016 Yılı 3. Dönem Teknik Destek Faaliyetleri İçin Hizmet Alımı
Fırat Kalkınma Ajansı tarafından, destek almaya hak kazanan 2016 yılı 3. dönem teknik destek faaliyetleri için hizmet alımı yapılacaktır. Teklif vermek isteyenlerin, fiyat tekliflerini, eğitmen özgeçmişlerini ve varsa istenilen diğer belgeleri içeren teklif dosyasını/zarfını en geç 12.10.2016 Çarşamba günü saat 18:00’ e kadar Fırat Kalkınma Ajansının, Turgut Özal Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı, No: 69/A, Yeşilyurt, Malatya adresindeki hizmet binasına imza karşılığı elden veya posta/kargo yolu ile ulaştırması gerekmektedir. Elden veya posta/kargo yolu dışında iletilen teklifler ile belirtilen tarih ve saatten sonra ulaşan teklifler geçersiz sayılacaktır. Teklif sunacak isteklilerin aşağıda belirtilen hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir;
- Teklif dosyasının/zarfının üzerine hangi teknik destek faaliyetine yönelik teklif sunulduğunu göstermek üzere ilgili teknik desteğin şartnamesinde yer alan referans numarası veya adı ile teklif sahibinin bilgileri bulunmalıdır.
 
- Teklif dosyasında/zarfında; teklif sahibini temsile yetkili kişi/kişilerce imzalanmış fiyat teklif mektubu,  teknik şartname, önerilen uzman/uzmanların özgeçmişleri, özgeçmişlerde belirtilen tecrübeleri kanıtlayıcı belgeler, şartnamesinde varsa istenilen diğer belgeler ile teklif sahibini temsile yetkili kişi veya kişilere ait imza sirküleri/imza beyannamesi yer almalıdır. Teklifi uygun bulunarak sözleşme imzalanacak istekliden imza sirkülerinin/imza beyannamesinin aslı istenilecektir.
 
- Yukarıda bahsedilen hususlara aykırı teklifler ile belgeleri eksik olan teklifler değerlendirmeye alınmayacak ve sonradan tamamlama/düzeltme yoluna gidilmeyecektir.
 
-  2016 Yılı Teknik Destek Programı Başvuru Rehberinde “her bir teknik destek için sağlanacak destek tutarı KDV dâhil 10.000 TL’yi aşamaz” hükmü yer aldığından KDV dâhil 10.000,00 TL’yi aşan teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.
 
Teknik destek faaliyetlerine ilişkin bilgileri içeren teknik şartnameler ile matbu fiyat teklif mektupları ekte sunulmuştur.
İçerik Görselleri



Copyright © 2016 www.fka.gov.tr Tüm Hakları Saklıdır